Consult

Heb je een vraag die je bezig houdt….. over jezelf, je persoonlijk leven, de zin en betekenis van je leven, en wil je er duidelijkheid over hebben, voel je dan welkom voor een gesprek.

In je persoonlijke ontwikkeling kun je problemen tegen komen, waar je keer op keer tegen aan loopt. Je voelt je belemmerd, onbegrepen, machteloos, niet gezien, kwetsbaar en heel alleen op dit punt, je hebt het gevoel dat niemand je echt begrijpt.
Je begrijpt niet waar dat vandaan komt, waarom je steeds in omstandigheden terecht komt waar je eigenlijk niet voor kiest.

Wat kan ik eraan doen? Waar komt dat gevoel vandaan? Wie ben ik in wezen eigenlijk - wie ben ik bedoeld te zijn? Wat heeft het leven voor mij in petto, wat is de bedoeling van mijn leven?

Dit alles kan ik samen met je in een groter perspectief plaatsen, zodat de vele puzzelstukjes op zijn plaats vallen. De uitdaging en rode draad in je leven worden duidelijk en je kunt weer verder met je leven. Je hebt er zin in!

Tijdens je leven kunnen verschillende thema’s om aandacht vragen, zoals relaties, vriendschap, studie, werk, carrière, gezondheid, persoonlijke ontwikkeling en zingeving.

Een gesprek kan helend werken.